Köpmat... hur då?
Kanske inte så lyckat....
Så hur tacklar man utematen, när man väl bestämmer sig för att äta ute? Lär man sig helt enkelt grovhuggna siffror som generellt passar in på vanliga uterätter? Eller får matdagboken stå vissa dagar med blanka sidor som kittlar skuldkänslorna i med sin frånvaro av inlägg?
Hur gör man?
Kommentarer
-
Jag antar att man får försöka välja det nyttigaste alternativet och sedan gissa mängden .. det hade jag gjort. Om du inte äter på typ McDonalds eller BurgerKing, där finns det kaloritabeller att tillgå. Lycka till...
-
Efter ett tag tycker jag att man lär sig se ungefär hur mycket som är 100 g kyckling osv. Sen kan man försöka bedöma pasta i dl och föra in det så. Undvik gärna sås, dressingar osv eftersom det är svårt att veta vad det är i. Så gör jag oftast - men ibland vill jag bara ha en trevlig kväll utan att fundera på kalorier o då struntar jag i att föra in det...
Logga in för att skriva en kommentar.