Pepp Pepp Pepp!
Själv har jag gjort kesoplättar i ugnen. Tror de blir bättre om man steker, men när jag läst runt har många skrivit att de varit svåra att steka. Jaja, får försöka att steka på onsdag.
Är värsta pepp inför onsdag. Då ska jag på krogstråket för första gången i mitt liv. Jag måste vara den enda som inte varit där, haha. Ska träffa tre gamla klasskompisar från gymnasiet. Det är bara en av dom jag fortfarande träffar ofta, så det ska bli roligt!
Var rädd att jag efter gårdagen skulle ha gått upp, men hade gått ner 0,1 kg. Och vad som helst, hur mycket eller lite, gör mig glad :)
Kommentarer
-
Kesoplättar är inte så svåra att steka. Jag gjorde en stor sats plättar nyss och då använde jag två järn, ett vanligt och ett plättjärn. Plättjärn är helt klart att föredra, men det går med det vanliga också. Tricket är att inte snåla på smör + att hålla värmen på rätt nivå (medel) och att låta dem stekas liiite längre på första sidan så att de är lättare att vända. Ett annat tips, om du vill ha en annan smak på plättarna, ha i lite vanilj. Så himla gott!! Jag köper "vanila powder" (tror det heter så) en liten glasburk som finns vid det vanliga vaniljsockret i affären. Plättarna luktar gott då och smakar bättre också :-)
Logga in för att skriva en kommentar.