icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 januari 2010 11:08

Heja Leverpastej!

Tack för tipsen Isodiet och krisp. Jag lyckades ta mig upp men det var på hårt alltså. Hursomhelst överlevde jag två arbetsdagar efter två veckors ledighet. Nu gäller det att hålla sig till vardagen även under helgen här. I och med matdagboken har jag blivit mycket mer medveten om vilka näringsämnen jag får i mig och därmed vad barnen får i sig för även om jag har koll på vilka mängder jag stoppar i mig så äter barnen i stort sett samma mat. Igår använde jag diagrammet för näringsämnen för att visa barnen viad våran familj får och inte får i sig och det var mest A vitamin och flera av B-vitaminerna som främst finns i inälvsmat som vi saknade. Jag motiverade varför vi behöver använda leverpastej mer som pålägg och kanske göra en o annan gryta på lever. Detta gjorde att min stora tjej (9 år) som har hatat leverpastej åt en leverpastejsmörgås alldeles frivilligt imorse till frukost! Lilltjejen tycker som tur är om leverpastej men inte har ätit det eftersom vi inte har brukat köpa det. Men nu är det en basvara i kylen. Heja leverpastej!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.