icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
3 januari 2011 20:48
4

Överbliven Julskinka

Kollade kylen nyss och där ligger en ganska stor bit Julskinka kvar. Tycker inte om att kasta bort mat, så har någon ett bra förslag på vad jag kan göra av den om den nu ska ätas upp??

Kommentarer

  • 3 januari 2011 20:57
    Gratäng på julskinka 4 port 1 port 165 kcal 400 gram kokt eller ugnsbakad julskinka i skivor 2.5 dl Milda mat extra 3 msk Ajvar relish 1 tsk curry salt och peppar sallad: Lägg skinkan i en smord ugnssäker form. Vispa ihop grädde, konjak, chilisås, curry, salt och peppar. Slå blandningen över skinkan. Grädda i 225 grader i 20 minuter. Servera med pressad potatis och sallad gjord på isberg, tomat, gurka och morot.
  • 3 januari 2011 21:26
    Går den verkligen att äta ännu? Jag kastade min sista bit för några dagar sen då den började lukta surt .. =)
  • 3 januari 2011 21:41
    Ja, jag har gjort två skinkor och det är den senaste som är kvar.
  • 12 januari 2011 18:28
    Min julskinka har rymt ... till frysen.

Logga in för att skriva en kommentar.