Recept på min lyxiga fisk- och skaldjurssoppa
Såg just att receptet är publicerat här på matdagbokens receptbank. Tror dock att jag glömde att skriva att man kan byta ut créme frachien mot lätt créme fraiche för att göra den än smalare. Alternativt lyxa till den ytterligare med alkoholhaltigt vin (vet dock inte vad skillnaden är smakmässigt, gör säkert något). Kokar man egen buljong så smakar det gott, dock smakar det inte mindre gott med färdig fisk- och skaldjursfond.
Då jag är en matlageska som agar på känn då följer jag inte mitt
"eget hitta på"-recept till punkt och prickar utan efter smak.
Faktiskt avnjöt jag denna soppa igår, men har kvar så jag kan mumsa på denna till lunch och kvällsmål - lyxigt va?!
http://www.matdagboken.se/?p=recept&KategoriID=2&ReceptID=1828
Smaklig spis till er som vågar prova på!!
Kommentarer
-
hej ser gott ut. Med vin blir det nog en speciell smak tror jag gott alltså. har du bröd till ? hälsn yrla
Logga in för att skriva en kommentar.