icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 april 2009 22:06
5

gastrik bypass

Den 18 maj 2009 ska jag läggas in på ersta sjukhus för att få min operation. Jag har börjat att förbereda mig känner mig jätte närvös och orolig. Har aldrig blivit opererad förut. Två veckor innan operationen ska jag bara äta 1000 kaloroer om dagen för att minska min lever så att det kommer åt ordentligt. Det blir två tuffa veckor för mig men det är de vårt att göra för att sedan kunna ändra mig själv och mitt ät betende som är helt åt helvete fel. Hur kunde det blivigt så här hur kunde jag låta det gå så långt så att det belv en operation till slut. Jag har väntat över 1 1/2 år på operation och äntligen ska den bli av. Om någon har tipps på hur en dag med 1000 kalorer kan se ut vill jag gärna att ni skirver till mig Kram anna

Kommentarer

  • 14 april 2009 23:54
    Lite kalorisnål mat är ju fisk, kyckling... fiskbullar, tonfisk, skinka, kalkon. skippa ris, potatis och dylikt byt ut till sallad.. Ät lite frukt/bär som mellanmål... Drick bara vatten till måltiderna... Jag vet inte..:) Lycka till i alla fall, 1000 kcal är inte mycket att klara sig på per dag i 14 dagar, hoppas det går bra!
  • 15 april 2009 17:48
    Det var inte mycke att leva på. Jag har två vänner som har gjort den operationen och de mår utmärkt nu. Det kommer du också att göra. Hagar
  • 15 april 2009 20:35
    Min svägerska gjorde en sådan operation och hon körde måötidsersättningar för att va säker på att få i sig alla vitaminer, mineraler och näringsämnen. Jag vet inte riktigt vad som är bäst men då vet du iaf vad du får i dig. Lycka till!
  • 16 april 2009 08:30
    sundasara
    lycka till!
  • 16 april 2009 21:42
    tack alla ni för all pepning och alla tipps

Logga in för att skriva en kommentar.