icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
28 januari 2014 12:48

Känns bra!

Räknar dagen idag som två i min lilla (andra och slutliga) viktresa. Fortfarande väldigt förkyld men det känns inte som något hinder. Funderar på hur jag lättast ska kunna planera mina veckor med matlådor på jobbet. Älskar korv och köttbullar men det sistnämnda hinner och orkar jag inte med att göra på veckorna. Tips? Dessutom vill jag undvika matfixering och inte ägna kvällar åt att laga mat för kommande veckor. Jag ska därför ta reda på vilka märken när det gäller korv och köttbullar som både smakar gott och har minsta möjliga kolhydratmängd. Finns det bara korv/köttbullar, ägg och majonnäs hemma vet jag att det alltid finns mat som jag gillar. Fredag - söndag och någon dag i veckan lagar jag "riktig" mat men där i mellan blir det enklare matlagning. Frökex äter jag varje morgon, enkelt och väldigt gott.Smaskigt med drivor av smör, skinka och ost som pålägg.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.