Makrill, blod och svar
Kommentarer
-
HAHHAHHAAA!!! Dagens första gläjeinput - THEA STANNAR!!!! Försökt att öppna makrillburken under vatten? Funkar med surströmming :)
-
Förresten så är du ju bland likasinnade redan. ¤C:D
-
Hur i hela fridens namn kan man klaga på att du bloggar, oavsett om det gäller innehåll eller språk? Det finns gott om bloggar på MD som är illa skrivna, irrelevanta ur viktperspektivet och som bara innehåller egotrippad smörja. Så den (kärring) som klagade på dig måste vara lite enögd, för du skriver ju roligt och om (för vikten) relevanta saker.
-
jag förstår inte problemet. jag öppnar makrill utan stänk och utan blod. drar upp till hälften och sen tar jag det bara j*****vligt lugnt och försiktigt. när locket nästan är av så stannar jag upp och tar det i små ryck. inte så svårt!
-
Bummlan: Yay härligt härligt, nu kan jag blogga på så mycket jag bara orkar utan att oroa mig för att bli utslängd från sidan, jag är förvisso ett hopplöst fall i köket, men jag tror inte det räknas som stötande haha, så jag borde säker ;P Ladyg: Ja du kan man undra, stör man sig på min blogg borde det vara enklare att bara hoppa över min inlägg än lägga energi på att vilja ha iväg mig till en annan sida, och nu är jag ju självklart supernyfiken på vilken sida han menade, jag kan nog se mig i stjärnorna efter svar är jag rädd. MaryB: Haha jag tycker också jag är lugn och försiktig när jag öppnar burken men när den där sista snärten när locket ska av så stänker det lite tomatsås på ställen jag inte vill ha tomatsås, denna gången tog jag tag i locket men såsen som var på locket gjorde att jag på någon vänster slant och skar mig på kanten av locket, har dock kommit på en ny taktik som ska provas nästa gång, hålla burken nere i diskhon, kan ju göra att jag slipper få stänket där jag inte vill ha det.
-
Jeano: Ja visst finns det, lite komiskt var det ju dessutom att han ville jag skulle leta upp en sida med likasinnade, jag tycker jag redan är på en sån sida, jag försöker lära mig laga mat och jag håller på att gå ner i vikt, finns det någon bättre sida än denna för mig så är jag all ears. Och när jag vet att det är ok att skriva som jag gör, så lär ni alla få dras med mig hihi
-
diskhon är ju ett bra ställe. häng lite papper över oxå. tycker ändå att de borde tillverka en annan variant på locket!
-
Skulle faktiskt vara intressant att hör från denna person som klagade. Jag kollade in inlägget och konstaterade att det var ett "namn" jag aldrig sett förut. Konservburkar kan vara förädiskt vassa efter man öppnat dem. Stackers dej =( Glad att du är kvar och fortsätter berätta om dina upptåg =)
-
Ja gillar inte locket alls, hade burken varit rund tror jag snärten varit mindre, kom just på att jag kan öppna burken i en plastpåse, då kan det stänga bäst det vill :) Ja denna gången var jag smart och tog på mig förkläde så jag skulle slippa få stänket på kläderna hehe.
-
Kaffe247: Ja jag håller med, Hade varit kul om han vidareutvecklade sina tankar lite faktiskt. Jag har inte heller sett namnet förut, och jag kan inte snoka på hans sida heller då jag inte är plusmedlem hehe. Ja luriga små saker de där konserverna jag föredrar konserver där man behöver en konservöppnare, sånna kan jag hantera hehe. Tack.
-
Det är alltså en plusmedlem utan några som helst administrativa befogenheter som mailat dig och påstått att du riskerar att bli "spärrad"!? Seriously!?!?!? :O Hoppas du outade dennes användarnamn till Johan, för att hota andra utan att ens ha befogenhet borde ju om något få en spärrad! :(
-
Jag vill också ha dig kvar som du kanske förstod! :P
-
Jaaaaaaaaaaaaaaa....bra att du blir kvar .-) Gillar dina inlägg och skriverier :-) Här blir det oxå ALLTID burkstänk; vilket fenomen det är!! ;-)
-
Burken är ytterligare ett skäl (förutom att makrill smakar skunk) att inte äta makrill i tomatsås. *sa dagens gnällspik och kröp tillbaka in i tjurskallehörnet*
-
Håller med allas inlägg - thea ska vara kvar. Misstänker att den som skrev, hade mer problem med gråa hår än vad vi har :)
Logga in för att skriva en kommentar.