icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Thea heter jag, eller ja är döpt till Therese men har inte blivit kallad för det de senaste 20 åren.
25 år gammal och bosatt i sundets pärla Helsingborg.
Har fått nog av övervikten och allt vad den för med sig.
Taktiken jag kör för att nå min målvikt är en annan nyans av samma.

Ps: Det är inte personen på bilden som skriver i bloggen :P

En liten hjälpreda till min blogg.
Vissa personer i mitt liv nämner jag vid namn i min blogg och för er som inte vet hur de är relaterade till mig kommer här en snabbgenomgång :P
Gustav: Min sambo
Linus: min 17 årige lillebror, som i september 2012 förlorade sin kamp mot leukemin
Julia: min bästa vän
Annabelle: nära vän till mig och Julias fru.
Elias: Linus bästa vän och nära vän till mig.
2 februari 2012 11:34
15

Makrill, blod och svar

Gav mig på att öppna en burk makrill i tomatsås igen, sist jag gjorde det gick det ju inte så lysnade, jag stänkte ner den rena disken. Så denna gången tänkte jag göra lite annorluna för att slippa stänket. Nu är det ju så att saker som i teorin verkar perfekt tyvärr inte är lika perfekt i praktiken. Och min teori funkade så mycket bättre i min hjärna än på riktigt. Vet inte riktigt hur jag lyckades men jag skar mig ganska rejält på metallocket och stänkte gjorde det ändå, dock inget ren disk i närheten denna gången haha. Jag mailade Johan häromdagen för att få lite klarhet i vad man får och inte får skriva i sin blogg med tanke på klagomålen jag fått och jag fick klartecken på att man får skriva om vad man vill i sin blogg så länge man inte bryter mot lagen eller skriver om stötande saker. Så ni som ville får mig att sluta blogga och att jag skulle lämna sidan, sorry men jag är här för att stanna :) Jag väntar fortfarande på respons från den som skrev kommentaren i min blogg om att jag borde söka mig till en sida med likasinnade, jag är nyfiken på vad han menade för sida för om inte denna sidan är för mig undrar jag vilken annan sida jag borde söka mig till hehe. Idag tänkte jag köra enkel mat, stekt fisk och grönsaker, inga konstigheter med andra ord. Den middagen bör ju inte ens jag kunna klanta till. Tre rätters middagen jag tänkte göra till sambon får bli på lördag, så han får landa lite efter sin resa. Thea

Kommentarer

  • 2 februari 2012 11:46
    Bummlan
    HAHHAHHAAA!!! Dagens första gläjeinput - THEA STANNAR!!!! Försökt att öppna makrillburken under vatten? Funkar med surströmming :)
  • 2 februari 2012 11:48
    Bummlan
    Förresten så är du ju bland likasinnade redan. ¤C:D
  • 2 februari 2012 11:50
    Hur i hela fridens namn kan man klaga på att du bloggar, oavsett om det gäller innehåll eller språk? Det finns gott om bloggar på MD som är illa skrivna, irrelevanta ur viktperspektivet och som bara innehåller egotrippad smörja. Så den (kärring) som klagade på dig måste vara lite enögd, för du skriver ju roligt och om (för vikten) relevanta saker.
  • 2 februari 2012 11:52
    jag förstår inte problemet. jag öppnar makrill utan stänk och utan blod. drar upp till hälften och sen tar jag det bara j*****vligt lugnt och försiktigt. när locket nästan är av så stannar jag upp och tar det i små ryck. inte så svårt!
  • 2 februari 2012 11:59
    Bummlan: Yay härligt härligt, nu kan jag blogga på så mycket jag bara orkar utan att oroa mig för att bli utslängd från sidan, jag är förvisso ett hopplöst fall i köket, men jag tror inte det räknas som stötande haha, så jag borde säker ;P Ladyg: Ja du kan man undra, stör man sig på min blogg borde det vara enklare att bara hoppa över min inlägg än lägga energi på att vilja ha iväg mig till en annan sida, och nu är jag ju självklart supernyfiken på vilken sida han menade, jag kan nog se mig i stjärnorna efter svar är jag rädd. MaryB: Haha jag tycker också jag är lugn och försiktig när jag öppnar burken men när den där sista snärten när locket ska av så stänker det lite tomatsås på ställen jag inte vill ha tomatsås, denna gången tog jag tag i locket men såsen som var på locket gjorde att jag på någon vänster slant och skar mig på kanten av locket, har dock kommit på en ny taktik som ska provas nästa gång, hålla burken nere i diskhon, kan ju göra att jag slipper få stänket där jag inte vill ha det.
  • 2 februari 2012 12:03
    Jeano: Ja visst finns det, lite komiskt var det ju dessutom att han ville jag skulle leta upp en sida med likasinnade, jag tycker jag redan är på en sån sida, jag försöker lära mig laga mat och jag håller på att gå ner i vikt, finns det någon bättre sida än denna för mig så är jag all ears. Och när jag vet att det är ok att skriva som jag gör, så lär ni alla få dras med mig hihi
  • 2 februari 2012 12:05
    diskhon är ju ett bra ställe. häng lite papper över oxå. tycker ändå att de borde tillverka en annan variant på locket!
  • 2 februari 2012 12:06
    kaffe247
    Skulle faktiskt vara intressant att hör från denna person som klagade. Jag kollade in inlägget och konstaterade att det var ett "namn" jag aldrig sett förut. Konservburkar kan vara förädiskt vassa efter man öppnat dem. Stackers dej =( Glad att du är kvar och fortsätter berätta om dina upptåg =)
  • 2 februari 2012 12:08
    Ja gillar inte locket alls, hade burken varit rund tror jag snärten varit mindre, kom just på att jag kan öppna burken i en plastpåse, då kan det stänga bäst det vill :) Ja denna gången var jag smart och tog på mig förkläde så jag skulle slippa få stänket på kläderna hehe.
  • 2 februari 2012 12:11
    Kaffe247: Ja jag håller med, Hade varit kul om han vidareutvecklade sina tankar lite faktiskt. Jag har inte heller sett namnet förut, och jag kan inte snoka på hans sida heller då jag inte är plusmedlem hehe. Ja luriga små saker de där konserverna jag föredrar konserver där man behöver en konservöppnare, sånna kan jag hantera hehe. Tack.
  • 2 februari 2012 12:33
    Det är alltså en plusmedlem utan några som helst administrativa befogenheter som mailat dig och påstått att du riskerar att bli "spärrad"!? Seriously!?!?!? :O Hoppas du outade dennes användarnamn till Johan, för att hota andra utan att ens ha befogenhet borde ju om något få en spärrad! :(
  • 2 februari 2012 12:34
    Jag vill också ha dig kvar som du kanske förstod! :P
  • 2 februari 2012 12:34
    Jaaaaaaaaaaaaaaa....bra att du blir kvar .-) Gillar dina inlägg och skriverier :-) Här blir det oxå ALLTID burkstänk; vilket fenomen det är!! ;-)
  • 2 februari 2012 12:48
    Bummlan
    Burken är ytterligare ett skäl (förutom att makrill smakar skunk) att inte äta makrill i tomatsås. *sa dagens gnällspik och kröp tillbaka in i tjurskallehörnet*
  • 2 februari 2012 13:02
    mita0822
    Håller med allas inlägg - thea ska vara kvar. Misstänker att den som skrev, hade mer problem med gråa hår än vad vi har :)

Logga in för att skriva en kommentar.