icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ett citat som har tagit en ny mening för mig på sistone:
“Obstacles are there to signify how bad you want something. Failure is a passageway to success. It’s how you respond to failures or obstacles or those stumbles or brick walls that will ultimately determine your results. You can let those failures hit you square in the face and knock you out for good, or you can get up and fight back. You will always pass failure on the way to success.”

36 år, pappa till två härliga barn. Dags att skärpa sig och hitta konditionen, jag vet att den gömmer sig någonstans längs med springrundorna!

Fokus denna gång är just bättre kondition, mer styrka, mer välmående. Om jag äter bättre, tränar bättre och mår bättre så kommer vikten att följa efter i sin egen takt.

Har försökt gå ner i vikt flera gånger tidigare med varierande resultat. De senaste gångerna för att jag har tränat för hårt i min ovana och allt för stora kropp men framförallt motivation som tryter i frånvaron på framsteg.
25 mars 2012 11:05
8

Våffeldag och smörgåstårta

Jahapp... Idag blir det tidig träning. Tänkte jag skulle sitta en stund på motionscykeln och spara benen lite efter rundan igår. Inte för att jag känner av något men kan vara förståndigt att spara på benen inför intervallerna i morgon. Vikten som var uppe på 88,9 kg tvärvände efter milen igår. Vägde in på 88,4. Trevligt, men inte tillräckligt bra :D Idag kommer bli en tung dag matmässigt. Dels är det våffeldag men framförallt så fyller sambons bror år så det kommer bli smörgåstårta. Ja, ja. Bara att ta en liten artig bit och se glad ut, det är ju ändå 25 års baluns så det vare fel att krabba.

Kommentarer

  • 25 mars 2012 11:10
    Det kommer att gå bra, smörgåstårta har jag hört är bra laddningsmat för löpning: [LANK]http://urplay.se/157952[/LANK] Ha en trevlig dag :-)
  • 25 mars 2012 11:38
    Får ta och ladda med sillmacka i maj när jag ska springa Linnealunken :D
  • 25 mars 2012 12:06
    Det är nog inte helt fel, med rätt bröd, fasktiskt. Första tanken var "hu!" dock :-)
  • 25 mars 2012 12:24
    De få gångerna jag äter bröd, vanligtvis på helgen, brukar det bli grovt osötat bröd med diverse korn och fröer i :D I veckan blir det gröt så jag ska stå mig länge på jobbet. Då har jag suttit och nött en stund på cykeln så nu är det dags att göra sig presentabel och åka till Öland. Nu är det min tur att säga... Hu!
  • 25 mars 2012 12:38
    Ja, det var det jag misstänkte att du valde, inte det där vita söta "matbrödet" (sötebröd med mer luft och socker än bröd) utan ett riktigt bröd. Ett riktigt matbröd känns mer som din stil, nyttigt och mättande :-) Hoppas det kändes bra i benen! Ha det så skoj på födelsedagsbalunsen!
  • 25 mars 2012 12:55
    Enda gången jag äter formfranska, eller liknande, är när vi någon enstaka gång gör varma mackor. Har fått för mig att det är bättre att äta en liten hemgjord varm macka än värsta smörgåsfrossan när det börjar bli kväll. Kändes bra i benen när jag trampade. Fotlederna knäppte och hade sig till att börja med men det var en fråga om smörjning för det tystnade snabbt.
  • 25 mars 2012 13:00
    Så sant som det är sagt! En varm kopp té till det också så kan man sitta och mysa och småprata hela kvällen :-) Ja men det var väl skönt? Då lär du vara redo för intervallerna på nolltid :-)
  • 25 mars 2012 16:12
    mita0822
    Du kan väl vänta in glassbilen igen och sätta fart efter den:)

Logga in för att skriva en kommentar.