icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jahapp! Nu har jag äntligen bestämt dig. Har städat ur bokhyllan och dammat av alla mina LCHF-böcker och tänker börja nöta på dessa!!
Plöjer igenom Skaldemans böcker och blir väldigt sugen efter att ha läst hans berättelse om hur han startade upp det hela.
Varför hoppar jag just på LCHFdå? Jo för att
* Jag får äta en massa gott
* Slippa sötsug
* Får äta när jag är hungrig
* Behöver inte vrålgympa direkt i början, utan man börjar gå ner iaf
* Det viktigaste, ge astman en chans att försvinna eller iaf bli lindrigare.
23 januari 2013 23:48

Spårat ur lite.....

Åh var så seeeeg idag,vaknade sent pga hostmedicinen, sov oroligt hela natten, drömde helt sjukt!! Gick upp vid 12 då maken kom hem från läkarbeök. Han hade handlat hamburgare med pommes och loka till det. Jag orkade bara halva burgaren och några pommes. Till middag blev det köttbullar med pasta blandat med ost och spenat. Åt inte så värst mycket, blev fort mätt. Tidigare på dagen hade jag varit ute i ett ärende och gick förbi kondiset WOW!!! De hade semlor, missade semeldagen igår. In å köpte varsina till kvällen. Efter middag ett rejält magknip fick ursäkta SPRINGA till muggen....... Sedan lugnade den ner sig. Lite senare fram med nybryggt kaffe och semlorna. Katterna fick en rejäl klick med grädde på varsin tallrik. Tog en tugga och blev besviken. Bröde var hårt och kompakt, mandelmassan oxå hård, grädden var godast. Orkade bara en halv semla om ens det, mycket positivt. Sitter nu med lite salta pinnar och dricker en hel del vatten, men inte för mycket!!! Nöjd med dan trots lite frossande. Ny dag imorrn. Nu har jag iaf kommit på att bara köra ren LCHF är inte så bra för mig för det blir bara akutbesök på knuten. Jag ska helt enkelt slopa allt sött, godis, fikabröd etc. Unna mej max en skica bröd per dag. Låta mig ta pasta men bara lite för att få känna smaken av den. Längtar till sommar och kunna komma ut och gå.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.