icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 februari 2010 08:08

Det där med frukost

På helgen när man är ledig, och är hemma, är det världens lättaste måltid. Man slänger ner vad man har i kylen till en röra eller omelett: ägg, bacon, korv, ost, kryddor, smör... Men så blir det måndag ganska snabbt och dags att gå till jobbet igen. Jag kan inte laga nåt på plats utan antingen äter jag nåt kallt eller så får man värma i micron. Någon som värmt ägg- och baconröra i micron? Går det verkligen? Blir det gott? Har inte vågat testa än...! Har veckan som gått hållt mig till turkisk yoghurt och grädde, men känner att variation krävs (konstigt egentligen, innan lchf åt jag antingen en tallrik gröt med banan eller mackor med ost, där pratar vi största delen av mitt liv utan större variation alltså...). Kokt ägg och majonnäs? Hm, får testa. Måste överlag få i mig mera ägg iallafall. Imorgon ska jag inte äta frukost hemma, värdinnan frågade lite försiktigt om vi ska göra specialfrukost till mig då, vad hon skulle behöva köpa hem. Jag äter allt utom brödet och muslin i stort sett på frukostbordet så jag tror det kommer lösa sig! Vinden har mojnat lite sen igår, så undra om man ska ge sig ut på löptur, kanske lite yoga efter det... bra start på denna soliga lördag! P.S Jag gjorde en fuskvägning, exakt samma som för en vecka sen. Febrilt undrar jag om jag verkligen varit så duktig som jag påstår mig vara. Men jag kommer fram till ett jakande svar, och påföljden blir att även måttbandet åker fram. Nej, jag vet, jag har ju bestämt exakt vilka dagar det ska göras på, men ville bara se lite... Minus 1 cm midja och minus 3 på stussen. Så nöjd ändå:)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.