Veteran
5951 inlägg
Jag gillar glass, men det är ju inte något man kan stoppa i sig var dag precis.
Däremot tycker jag att mixade kesella och en rejäl dos frusna bär (blåbär är min favorit) är nästan lika gott som glass. Finns det fler varianter, mer än kesella och frusna bär alltså?
Har försökt göra sorbetliknande glass på lågkalorisaft, men det blir bara isigt och inte särskilt gott så det har jag get upp.
Hittade en supergog yoghurt som är nästan lika god som glass: Yoggi Fri i smaken Mango! Dessutom är den lite tjockare i konsistensen än vad yoghurt brukar vara så den påminner lite mer om halvsmält glass! =)
Mums! Det där med kesella och frusna bär måste jag testa,, Tar du den 1%-iga kesellan?
Jag brukar mixa mild lättyoghurt och frusna bär, tex jordgubbar eller hallon. Svarta vinbär går också bra. Ev söta lite med råsocker. Det går även bra med lätt- eller mellanmjölk.