Hej! Såg på teve häromkvällen hur Jamie Oliver berättade hur illa han tyckte om keso från början men att hans fru envisades med att vecka efter vecka köpa hem den. Så tillslut var han tvungen att göra något gott av keson. Sedan blandade han i finrivet citronskal, salt, peppar och litet hackade färska örter innan han drittlade det över kokta rödbetor. Tror han hällde litet balsamvinäger över rödbetorna också. Och det såg ju gott ut! Undrar vad ni andra har för desperata knep för att förnya keson?? Eller om ni har någon favorit ni kör om och om igen? Själv äter jag oftast minikeso med fint tärnad kiwi i som mellis.
Engagerad
54 inlägg
Höll på att glömma!! Keso+fetaost+vitlök+olivolja+basilika 2 klyftor vitlök, en kruka basilika, en ask keso, ett paket fetaost och en liten skvätt olivolja i matberedaren och kör tills det är en smet som man kan använda på mackan :-)
I kväll har jag ätit keso med avocado, gott det också.
Lady G. Menar du ask keso 250g eller 500g?
Ser jättegott ut Jojomaja, jag har skrivit ut receptet. Jag gillar både keso och avocado, tack.
Hackad rödlök är min favorit i keson!
keso m päron hittade jag idag mums.... Kesellas desserter är goda oxå, Citron, Rabarber, Hallon Vanilj, Räcker fint med en matsked o tex hallon,skivade en klyfta grape. Imorgon blir det keso m ananas till frukost. å kaffe
Tyvärr innehåller de färdiga blandningarna socker. Jag blandar helst själv. Idag blir det just keso och päron kryddat med kanel.