Engagerad
66 inlägg
Varför är det så att man (jag!) är mer benägen att överäta på pasta och bröd ÄN ris, potatis, quinoa etc.? Kolhydrat som kolhydrat? Någon som har en teori? Är det vetet som triggar? Har kollat GI och pasta är varken högre eller lägre än de andra. Teorier på detta?
Mait...Kan du Tyska? Kan länka i så fall annars ska jag se om jag kan fixa nåt översatt recept med svenska råvaror. Problemet är att en del ingredienser är från den tyska marknaden, dom har lite lustiga ideer så mycket portionspackas så ofta står det en påse av de och de typ i recepten men jag ska kolla lite vad jag kan hitta. :)
Kan det vara så enkelt för att pasta är godare än potatis ; )
pasta godare än potatis!? hur kan du tycka det? ( ;) ) potatis är tusen gånger godare än pasta, pasta är inte ens gott :/
Tänkte att pasta kanske är godare för Karmayog. Själv håller jag med om att potatis är mums. Särskilt till sill, eller lax.
Halfdevil. Nja sådär. Jag kan nog förstå tyska hyfsat, men... om det nu var lite svårigheter med mängden också så kan du kanske hjälpa mig lite ;-)