Mycket engagerad
162 inlägg
återigen har jag köpt hem fil i tron att jag ska äta den till frukost. Så blir det som det brukar på morgonen, kall mat lockar inte alls, magen kräver varm mat. Vill gärna ha lite tips vad jag kan äta, det börjar bli lite enformigt med te och rostat bröd....
Förresten, har ni testat att ha yoghurt till havregrynsgröten? Det är faktiskt gott! Jag började köra med det innan laktosfria produkter fanns överallt, eftersom jag inte har några problem med syrade produkter men blir kass i magen av vanlig mjölk.Naturell yoghurt, kanel och lite honung - nästan som efterrätt.
Skulle gissa att det blir ungefär som med kesella :) (fast med mindre protein)
Kesoplättar e en favorit för mig, dock inte något jag äter varje dag, men tex till helgen el om jag e ledig en dag. Supergott å ändå nyttigt.2 ägg2 msk (ca) fiberhusk alt dinkelmjöl1 burk keso mini 1,5%Kryddor som tex kanel å kardemummaOm jag äter det som en senare frukost efter morgonträning kan jag även blanda i lite proteinpulver. Ät med lågkalorisylt, frukt å bär el bara som de är.
Kesoplättarna lät supergott. Testas redan i afton! Har inte fiberhusk, så jag tar något annat. Grovt rågmjöl tror jag?
Jag har nog testat rågmjöl en gång också, fast då behöver man ta lite mer. Blir för rinnigt annars. Hoppas att det smakar! :)
Havregrynsgröt! Så himla enkelt och går fort. Jag har köpt Fiberberikade havregryn.Kör 1 dl havregryn, ½ krm salt och 2 dl vatten. In i micron i 2 min. Sen har jag på 1 dl mjölk och ett halv hackat äpple. Mumma! Då står iaf jag mig ett bra tag!
Hannie, de smakade bra men blev rinniga, ja! Typ... som scrambled pancakes om det finns något som heter så! Men testar igen en annan dag.
Ja fiberhusken e den bästa, eftersom den liksom torkar ihop det hela när det står ett par min. Jag har än så länge inte hittat det på så många affärer dock, men Hemköp å Citygross har det iaf vid gluten/laktoshyllan..