Hej chansar på att jag kanske hinner få svar. Jag har aldrig (eller jo jag kom på jag har en gång) ätit förrätt så jag vet inte riktigt hur man ska gå till väga (nått speciellt smakmässigt man ska ha/undvika, potionsstorlek etc etc) Jag ska nämligen göra den veganska förrätten till svärmors 50 års kalas idag (fick jag veta igårkväll) Jag brukar vara ganska duktig på att imprivisera men detta är helt ny mark för mig (brukar själv laga på ovo-vegetarisk husmanskost inte fin mat) jag har några alternativ marinerade (köpta marinerade) kronärtskockor med en sallad på blandannat ruccula och körsbärstomater till. pappas linssallad på en bädd av ruccula nått med kantareller (har kantareller och lingon i frysen) kanske tex fylld paprika m kantarellgucka i dom andra ska äta en tartlett med nått köttigt i och kött och potatis/ris och sallad till huvudrätt tack på förhand, detta är kris
Utmärkt medlem
927 inlägg
Ja, men då går det ju finfint. Du ser ju - du är ju skitbra på förrätt :) :)
jag fick då komplimang för förrättten och huvudrätten jaggjorde. önskar bara jag fått veta att jag skulle göra den tidigare så att det inte skulle blivit lika mkt panik och tack för hjälpen
som sagt tack för hjälpen här finns en bild på hur resultatet blev http://mortangard.com/2012/05/01/50-ars-kalas/
Såg jättefint och gott ut :)