icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Pannbiff med blomkålsmos

0 röster
0 st
Skriv ut

AIP vänlig variant där vi använt kokosmjölk i blomkålsmoset. Till detta serveras pannbiffar med stekt lök och lingon. 

Tillagningstid:

2 Energifördelning per portion
  • 512 kcal

    Kalorier

  • 35 gram

    Fett

  • 32 gram

    Protein

  • 14 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 59:- / månad.

Gör så här

  1. Forma två biffar av färsen och stek i lite av oljan.
  2. Skala och skiva löken. Stek mjuk i olivolja och låt få lite färg. Tillsätt eventuellt lite vatten om det behövs.
  3. Dela blomkålen i mindre buketter och koka mjuk i vatten. Häll därefter av vattnet och tillsätt kokosmjölk och örtsalt. Kör med en stavmixer till slät konsistens.
  4. Servera moset tillsammans med pannbiffar toppade med stekt lök, lingon och råriven morot.

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.