Beurer GS27, Dulce de Leche & en färsk bild.
Kommentarer
-
Dulce de leche gör du av kondenserad sötad mjölk. Tar en konservburk som för sjuda i vatten, oöppnad, i minst 3 timmar. Det ska hela tiden vara täckt med vatten så ta en djup kastrull att koka i. Kokar du längre än 3 h så blir den hårdare, ju längre desto tjockare kräm. Sen får du låta det svalna i kallt vatten och när det är helt kallt kan man öppna burken. Mums...en krämig god kolakräm att fylla tårtor eller bakelser med. Har själv skrivit några inlägg i bloggen om dulce och bakat mycket föra året. Var nog hösten 2011. Lycka till :)
-
Hej Blendy04! Tack så mycket! Det hjälpte oerhört mycket! Tänkte ladda upp bild på mitt verk! Hehe, innan dem äts upp vänner som ska få smaka, hihi!
Logga in för att skriva en kommentar.