rödbetssallad med fetaost valnötter och granatäpple
4 port
4 rödbettor
2tsk olivolja
2 tsk balsamvinäger
50 g ruccolasallad
150g fetaost
10 st valnötter
1 ask physalisfrulker
1/2 granatäpple
Salt och Peppar
Koka rödbettorna mjuka skala och dela upp deom i lagoma bitar
lägg i en skål och blanda med olja vinäger salt och peppar
fördela ruccolasalladen på fat och lägg på rödbetorna
Smula över fetaosten och lägg på valnötterna
Gröp ur granatäpplet och lägg på kärnorna på salladen
Gillar
Kommentarer
-
Jag har oxå tänkt ha en rödbetssallad idag...😆👍
-
Låter gott om man byter ut valnöterna, brukar köpa fördikota rödbetter på Lidel för runt 10-15 kr kilot så smidigt att slippa klada ner sig och blir inte dyrare, för kokta skalade väger mindre. Använder mycket rödbetor i maten är gott.
-
Jag älskar rödbettor nykokta med smör Men det får det bli bara till fest
Och jag visste inte att det fanns skalade
Det ska jag köpa hädanefter slippa kladdet som du säger AfkrutTror att det är många som glömmer bort rödbetorna och tar annat Bella50
Tack alla som gillat mitt recept
-
Har nästan alltid ett paket i kylsåpet är gott till det mesta köt att dryga ut lite med. Men nu slut på grund av att jag inte haft något riktigt kök men nu i kväl blir det mesta klart, så blir en kärlknöl snart nu.
-
ooooo det som är så gott
Du verkar vara duktig vid spisen
Logga in för att skriva en kommentar.