icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 april 2009 10:58

Första försöket.

OK. Jag erkänner. Jag har aldrig bloggat innan och uppriktigt sagt vet jag inte hur man ska göra för att det ska bli snyggt och intressant. Dessutom kommer jag nog inte att skriva regelbundet vilket kanske inte är så det ska skötas. Men jag gör ett försök i alla fall. I morse när jag vaknade såg det ruggigt och kallt ut utanför fönstret så jag drog mig för att gå ut. Men jag tog på mig mina träningskläder med en extratröja under jackan och tog mig ut. Nog fasiken var det kallt. Tror till och med att jag såg en snöflinga eller två. Vilken kontrast mot gårdagen! Men det är ett skönt sätt att vakna på särskilt när man vet att man kan få en kopp kaffe eller te när man kommer hem så man blir varm igen. Var nere på stan igår och skaffade mig ett riktigt måttband så nu kan jag mäta förändringarna som jag hoppas kommer att ske. Har varit lite missmodig då jag inte själv kan se förändringarna, favoritplaggen jag använde för några år sedan passar fortfarande inte, men min syster som är väldigt duktig på det här med kost och träning (är lite stolt över henne faktiskt) sa att det kan bero på att min kropp först blir hälsosam på insidan innan det börjar synas på utsidan. Jag hoppas det! Och till viss del håller jag nog med. Jag tränar mer nu än vad jag gjorde för ett år sedan och för två år sedan tränade jag inte alls. Så nog måste det ha skett förändringar även om det inte syns så mycket på utsidan än. Är det någon annan som har samma problem så hör gärna av er. Jag har upptäckt att jag äter en massa kolhydrater, dock kommer nog de flesta från grönsaker och frukt så det är väl inte helt fel? Hur beräknas en portion förresten? På snabbkaffe står en portion 100g, men det kan väl inte vara endast pulvret, för så mycket pulver använder inte jag till en stor kopp kaffe. Många frågor inga svar, än. Med förhoppning om resultat på utsidan också, tills nästa gång, lycka till!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.