icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vill egentligen bara hålla koll på mina kost och motionsvanor. Det här är ett övergripande och bra sätt att få ta del av andras erfarenheter och dela med sig av sina egna.
13 februari 2011 09:31
3

Söndag med LCHF

Har varit på LCHF- diet i 4 veckor men fuskat nästan varje dag den senaste veckan. Så nu är det dax att lägga av med fusket igen. Jag känner ju att jag mår mycket bättre av att inte äta kakor, godis och sånt onödigt. Är väldigt glad att jag hittat två olika brödsorter som jag gillar eftersom jag alltid äter bröd till frukost. Jag har faktiskt inte saknat varken potatis, pasta eller ris alls, men bröd skulle jag inte kunna vara utan. Innan jag började med LCHF kunde jag vräka i mej 3 mackor till frukost och en timme senare 3 kanelbullar till kaffet. Inte konstigt att min mage var som en spärrballong hela dagarna. Nu har magen sjunkit ihop och jag känner mig smalare. De första två veckorna gick jag ner 4 kilo! Men har gått upp 2 kilo nu när jag har fuskat.

Kommentarer

  • 13 februari 2011 10:04
    vad heter brödet du äter då,har du köpt det eller bakat... jag känner oxå att jag saknar brödet på morgonen,fixar ej all fett på morgonen för då mår ja illa o får halsbränna hela dagen sen... jag har bara hållit på 6 dagar men har rasat 3,1 kg redan så jag känner mig jädrigt nöjd så nu ska ja börja äta vanlig mat fast utesluta pasta o så vid maten o ha smör o grädde i, istället för matlagningsgrädde å margarin..för när man är 5 pers i familjen funkar ej matkontot så bra.med tanke på att man har bebis som ska ha blöjor mm....
  • 13 februari 2011 17:11
    Det finns ett bröd i affären som är ett slags knäckebröd, det heter Ryvita. Sen så har ajg bakat eget bröd också. Receptet på det är: 3 ägg, 3 dl riven ost, 1 msk majonäs, 2 msk keso, 1½tsk bakpulver, ca 5 dl frön tillexempel hela linfrön, solroskärnor, sesamfrön. Jag blandade hälften lin och hälften solros. Allt ska blandas och smetas ut på bakplåtspapper. Det ska bli ganska tunt bröd. Gräddas i ugnen på 225 grader (ej varmluft) i ca 15 minuter.
  • 13 februari 2011 17:46
    okej det finns hopp om typ knäckebröd alltså :) Tack

Logga in för att skriva en kommentar.