icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
8 november 2010 22:03

soliga dag

God kväll
Här sitter jag nu med uppblåst mage och kramper. Men det är bra för då vet jag att det gör någon nytta att trycka i sig all gluten. Idag har jag faktiskt både ätit bröd och pasta. Fast inte helt utan ångest. 
Eftersom jag bara väntar på att få börja jobba är jag bara hemma just nu vilket får mig att klättra på väggarna. Så eftersom vädret vart så himla fint gav jag mig av och fotade lite och tog mig en riktigt lång promenad. Sen var jag också ute och sprang några kilometer nu senare på eftermiddagen! Det kändes skönt!
Imorgon skall jag iväg till min skötare, jag är nervös som jag alltid är. För vad hon ska säga och tycka. Rädd också!
Sen blir det en tur till älskade mormor som jag inte träffat sen jag kom hem från London.
Jag anser att det är svårt att få i sig tillräckligt protein ja vet inte hur man skall göra.. för alla säger hela tiden att ja måste äta mer av de för jag tränar så mycket som jag gör. Men ja vill inte ta några protein drinkar eller liknande. Och jag äter helst inte kött inte ofta iaf. Kan ni rekomendera något? Som är lätt att äta. .
Imorse bakade jag egna scones för att få i mig gluten.. JAg satt mer än två timmar för att få i mig allt. (ångest) Men jag kan rekomendera er dem om ni gillar scones och bär.
Bärscones
2dl Grahamsmjöl
1/2dl vetekross
1/2 havrekli
1dl vetekli
1 1/2 msk bakpulver
50g smör
1 dl fil/yoghurt
1 1/2dl bär (blåbär och hallon)

Blanda ihop mjölet och vetekrossen samt havrekrossen och veteklin (spara lite av mjölet till bären för att ha lite på händerna) bakpulvret också
Smula sedan ner smöret tillsätt sedan filen/yoghurten
Blanda ihop allting till en smet vänd sedan ner bären i smeten
Ugn 225 grader i ungefär 10 min

Hoppas det smakar!
Bästa hälsningar från mig!
                 
                                                       ett litet smakprov från dagensfotning!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.