Brödkamp
Kommentarer
-
Jag ska idag baka ett LCHF bröd, kan återkoppla till dog om det är gott! Jag har provat tre bröd tidgare som jag absolut kan vara utan :) Jag har själv kört LCHF/GI sedan nov 2011 och har nu nått minus 14 kg, detta har skett i kombination med träning. Pepp till dig och lycka till på vägningen malin :)
-
Tack för tipset Mallag. Jag vill gärna att du återkopplar med en brödreferens. Eller du kanske lägger upp den på din blogg. Vad du testat för bröd och dina betyg. Jag ska för min egen skull hålla mig ifrån bröd ett tag för att inte inleda mig i frestelse för mycket så här i början. Men i framtiden vill jag nog ha möjligheten att även kunna äta en macka. Vad duktig du har varit. Det måste kännas skönt! Tack både Mallag och Jojomaja för pep. Skickar tillbaks till er också!
-
Och jag har idag bakat [FET]Mandelbröd [/FET]och det blev riktigt gott! Detta bröd finns med i sista LCHF tidningen (2/2012) som var med som bilaga till Expressen.
-
Tack för tipsen båda två. Jag har tidningen. Här kommer receptet. 1½ dl malt mandel ½ dl Pofiber 2 msk Linfrö 2 dl Riven lagrad ost 4 Ägg 2 tsk Fiberhusk knappt ½ tsk Salt 1 tsk Bakpulver Sätt ugnen på 200 grader. Mal mandeln i mandelkvarn eller med rivskiva i matberedaren. Eller använd färdigt mandelmjöl. Vispa äggen pösiga och blanda under tiden de torra ingredienserna. Blanda sedan ner osten och äggen och låt stå en stund. Häll i en liten smord form eller på en bakplåt. Grädda i ca 20 min. Servera med färskost blandat med lite örter, salladsblad och skivad avokado Mmmm! Ska fundera lite till på mitt brödförbud. Älskar allt med mandel. Mat, efterätter, tvål. Allt!
Logga in för att skriva en kommentar.