Frystömning
Måste tömma frysen på lite mat och har en del färdiglagat, mest soppor. Och har ju ingen aning om hur många kalorier det är i dom. Har ju bara kört efter eget huvud med mängd och så. Men är grönsaksoppa och korvsoppa så kan ju inte vara så mycket. Men sen är ju frågan hur jag ska göra när jag loggar det?
Mitt bärförråd sinar med, får nog ta och plocka mer blåbär och hallon i sommar så jag klarar mig lite längre. Är ju inget kul att krypa bland blåbärsriset och sen upptäcka att man satt sig i älgskit. Men är sååå gott att kunna ta lite till yoghurt och smoothie.
Och förresten har ni märkt att det är ljusare längre ute nu?
Trevlig kväll på er!
Kommentarer
-
Om du med färdiglagat menar att du själv lagat det skulle jag uppskatta mängd innehåll samt för min del plussa på lite då jag har en förmåga att underskatta. Är det färdiglagat som i helfabrikat alt halvfabrikat har du ju näringsvärdet på förpackningen alt på nätet.
Behöver också äta ur förråden lite. Kanske ska passa på nu i januari då jag för övrigt har köpstopp :)
-
Jag måste med städa frysarna nu när jag lyckas se vad det fans i en full frys box, och få in lite nyt kött i dem, nåt råddjur och lite vilsvin som är faboriten, blir mycket vildsvins färs.
Senast uppdaterad 5 januari 2017 22:07
-
Jag skulle nog registrera så gott jag kunde, jag vet ju på ett ungefär vad jag har i en soppa och sedan dela det på antal portioner. Brukar hamna mellan 400-700 kcal beroende på om jag spetsat med grädde...
Logga in för att skriva en kommentar.