icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gastricbypass opererad, kämpar med min målvikt.
Varje dag är en kamp mot kilona, jag har aldrig mjligheten att slappna av för då öser kilona över mig igen.
Så matdagboken är min hjälp i kampen, stöttar gärna och tar gärna emot stöd av andra.
14 februari 2011 09:48
3

Oopsie daisy =)

Min första dag på lchf sätt och jag måste erkänna att frukosten gjorde mig lite illamående. Men jag tror att det har att det har att göra med att jag som gbp opererad inte är van vid den frukosten. För innan min operation så försökte jag med alla de där fettsnåla dieterna samt vikväktarna så det här går emot allt jag upplevt innan men jag ser fram emot att få se hur det går. Fick av en gbp vän ett recept på oopsies och idag gjorde jag mitt första lass, jag hade på solrosfrön och riven ost. Jag vet nämligen hur jag funkar, jag tröttnar fort om det blir för ensidigt så för att underlätta för mig själv så gjorde jag lite olika varianter med en gång. Dagen har börjat bra hittills, lite huvudvärk men det behöver inte vara omställningen av maten utan nåt helt annat =) Ha en bra alla hjärtans dag allihop!!

Kommentarer

  • 14 februari 2011 09:54
    Mådde oxå jätteilla första dagarna. Nu har det gått 1 vecka och man börjar vänja sig :) oopsies, fler som pratat om det, vad är det?
  • 14 februari 2011 10:09
    Okej vad bra att jag inte är ensam :) Oopsies är ett typ av bröd, man kan ha det som matbröd eller som dessertbröd med grädde och bär. Man kan till och med göra rulltårta på det =) Här är länken till min väns blogg där jag fann receptet =D http://www.stinasmat.blogspot.com/
  • 14 februari 2011 10:23
    Mm, det skall provas ikväll :)

Logga in för att skriva en kommentar.