icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gastricbypass opererad, kämpar med min målvikt.
Varje dag är en kamp mot kilona, jag har aldrig mjligheten att slappna av för då öser kilona över mig igen.
Så matdagboken är min hjälp i kampen, stöttar gärna och tar gärna emot stöd av andra.
14 februari 2011 10:27
10

Oopsies

[FET][KURSIV]Här kommer en bild på mina oopsies, jag tror att jag rörde i vitorna lite för länge och gjorde två st lite för små. Men de luktar gott jag hoppas de smakar detsamma =)[/KURSIV][/FET]

Kommentarer

  • 14 februari 2011 10:32
    De ser ju fina ut. Första gångerna jag gjorde dem blev de inte alls bra. För att inte tala om när man skulle ha smör på - jösses, allt gick sönder. Så det tog flera månader innan jag gjorde dem igen och då glömde jag att separera äggula och vita. Knäckte två ägg till och vispade de äggvitorna och blandade ihop allt. De blev jättefina och fasta! Nästa gång gjorde jag efter receptet och nu sen två veckor tillbaka kan jag inte komma på nåt annat att äta till frukost, de är helt perfekta. Små eller stora spelar ingen roll, är de små kan man ta två. Och missar man lite i receptet så går det också ner.
  • 14 februari 2011 10:47
    Tack så jättemycket =) Nästa gång ska jag pröva med fiberhusk i, det fanns tyvärr inte på willys här hos oss så det blev utan. Jag kan tänka mig att det blir jättebra till frukost. Har svårt för varm mat på morgonen så de här blir säkert ett kanonbra alternativ :)
  • 14 februari 2011 10:56
    Jag gjorde en sats i helgen oxå, blev ganska likt dina. Men mjuka är de. Sak man låta de stå öppet efteråt tills de svalnar helt?
  • 14 februari 2011 11:03
    Jag har faktiskt ingen aning, jag la dem i en påse och in i kylen :D
  • 14 februari 2011 11:27
    de där ska jag prova mig på ikväll! :)
  • 14 februari 2011 11:39
    Lycka till =)
  • 14 februari 2011 11:53
    De ser riktigt goda ut. Ang husk kan man ta Psyllium ist då husk är svårt att hitta ibl
  • 14 februari 2011 13:23
    Åhh tack för tipset :)
  • 14 februari 2011 15:18
    Jag lägger smörpapper emellan så att de inte klibbar ihop. låter dem stå framme å svalna ordenligt också. Perfekta att lägga i frysen
  • 14 februari 2011 15:19
    Åhh tack, det var just frysen jag var osäker på för min kompis förvarar sina i kylen =)

Logga in för att skriva en kommentar.