Oopsies
Kommentarer
-
De ser ju fina ut. Första gångerna jag gjorde dem blev de inte alls bra. För att inte tala om när man skulle ha smör på - jösses, allt gick sönder. Så det tog flera månader innan jag gjorde dem igen och då glömde jag att separera äggula och vita. Knäckte två ägg till och vispade de äggvitorna och blandade ihop allt. De blev jättefina och fasta! Nästa gång gjorde jag efter receptet och nu sen två veckor tillbaka kan jag inte komma på nåt annat att äta till frukost, de är helt perfekta. Små eller stora spelar ingen roll, är de små kan man ta två. Och missar man lite i receptet så går det också ner.
-
Tack så jättemycket =) Nästa gång ska jag pröva med fiberhusk i, det fanns tyvärr inte på willys här hos oss så det blev utan. Jag kan tänka mig att det blir jättebra till frukost. Har svårt för varm mat på morgonen så de här blir säkert ett kanonbra alternativ :)
-
Jag gjorde en sats i helgen oxå, blev ganska likt dina. Men mjuka är de. Sak man låta de stå öppet efteråt tills de svalnar helt?
-
Jag har faktiskt ingen aning, jag la dem i en påse och in i kylen :D
-
de där ska jag prova mig på ikväll! :)
-
Lycka till =)
-
De ser riktigt goda ut. Ang husk kan man ta Psyllium ist då husk är svårt att hitta ibl
-
Åhh tack för tipset :)
-
Jag lägger smörpapper emellan så att de inte klibbar ihop. låter dem stå framme å svalna ordenligt också. Perfekta att lägga i frysen
-
Åhh tack, det var just frysen jag var osäker på för min kompis förvarar sina i kylen =)
Logga in för att skriva en kommentar.