icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
26 mars 2014 11:09

Kock-dieten

Ja, vad sägs mina damer och herrar? På min restaurangpraktik jobbar jag oftast från kl 14-23, ibland än senare. Jag får lyxen att sitta ner och äta i 20 minuter vid kl 16. Utöver detta är jag på fötterna, bär runt på överdimensionerade grytor och verktyg och stressar ofta runt som en skållad bäver för att lyckas göra min uppgifter snabbt och enligt proffskockarnas tycke. Innan detta hinner jag bara få i mig ett mål mat och när jag kommer hem vid midnatt blir det sällan mer än en kopp te. 5:2-metoden är löjligt lätt att genomföra dessa dagar och jag har tid att träna innan jobbet. Det blir lite 16:8-metod utav det hela också. Jag hoppas att detta ska kunna ge resultat. Det är kanske lätt att tro att kockar ofta är överviktiga, men faktum är nästan alla kockar jag jobbat med har haft riktigt bra fysik!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.