icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
27 maj 2009 07:41
2

varrierad kost

jag vet inte hur ni gör, men jag tycker det är så svårt att varriera min kost när jag försöker gå ner i vikt, hittar jag nåt som funkar , gott och låg kcal ...då blir jag låst och äter typ samma sak varje dag jag skulle behöva lite inspiration på maträtter med låg kcal... som tx frukost jag käkar alltid nån macka med pålägg, varrierar mackan och påläggen bara :) men det e fortfarande samma mat googlat på nätet och många sidor föreslår typ havregrynsgröt... jag vet inte riktigt om jag kan lära mig tycka om det... ser inte gott ut, jag vill inte sätta på sylt för jag e sockerberoende, utan det smakar det som tapetklister jag ska testa det idag , har aldrig ätit det innan, bara smakat vi får se om jag kan tvinga i mig det likadant med lunch och middag, det är alltid grillad kött och sallad, det e jättegott och det är olika kött jag grillar ...men det e fortfarande samma mat... nån tips?

Kommentarer

  • 27 maj 2009 08:10
    Har du testat ägg till frukost? Mättar bra. Gillar du fisk? Lax i ugn är ju toppengott. Rökt makrill till lunch?
  • 30 maj 2009 21:10
    Min frukost består av en knäckemacka med keso och ngn grönsak, frukt dyoghurt/keso lr kesella och linfrön+solrosfrön och ett löskokt ägg, till det dricker jag vatten eller grönt te. brukar ligga knappt över 400 kcal. Fisk i ugn är jättegott som willow säger och går bra att värma i mikron på jobbet. och nä du ändå har fisken i ugnen, släng in en form med grönsaker (morot gröna bönor, broccoli, vitkål, zucchini, aubergine, eller vad du nu tycker om) och potatis! lite olivolja och salt på det. Jättegod och mycket nyttig lunch/middag!

Logga in för att skriva en kommentar.