icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mitt mål är att gå ned ungefär fem kilo, trots att jag jobbat inom restaurangbranchen har jag nästan alltid lyckats äta regelbunda mål och inte småätit särskilt mycket. Ända till den dagen för två år sedan, då jag och min kille öppnade eget.

Vi har en liten restaurnag med trettio platser och det är bara vi två som jobbar eftersom vi i nuläget inte har råd att anställa någon. När man jobbar långa dagar och har mycket lite fritid, är det lätt att börja "unna" sig saker, dessert efter både lunch och middag, chips eller choklad mitt i natten när man kommer hem från jobbet, Mcdonalds drive in, eftersom det är så synd om oss som servar folk och lagar mat hela tiden så kan vi ju "unna" oss Macdonalds flera gånger i veckan...

Under två års tid har dessa tankegångar regerat både min och min kille värld och plötsligt så stod vågen på 64 kg istället för 57 eller 58 och min kille hade gått upp 11 kg.

För min del är det en fråga om att vilja ändra livsstil och att åtminstone byta burgaren mot fil och muesli mitt i natten. Viljan att få ned kolesterolvärdet och känna mig pigg och alert igen.

Visar poster taggade med "Träning"