icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Igång igen, för femtielfte gången tar jag strid mot vikten.
12 november 2011 18:25
4

Ett hopkok, han är ju inte klok!!!

God middag stod serverad på bordet utan att jag hade rört ett finger, men hjälp hur i hela friden skriver jag in det i matdagboken? Det är inte gjort efter något recept utan ihopkokat av en massa ingredienser och sedan gratinerat i ugnen. Trevligt att slippa laga maten men men, vad gör jag nu med MD?

Kommentarer

  • 12 november 2011 18:27
    Tabirimiri
    ser riktigt gott ut
  • 12 november 2011 18:30
    gittan52
    Vissa gånger får man uppskatta :) Om du i alla fall kan väga vad du lägger på tallriken så kan du kanske fördela de olika ingredienserna på något sätt. Eller också för denna middag bli ett undantag ;) Det ser verkligen gott ut!
  • 12 november 2011 18:34
    Det var smaskens och jag försöker dela upp ingredienserna någorlunda efter uppskattad vikt. Det blev bara vatten till även om ett glas rött hade smakat förträffligt...
  • 12 november 2011 18:35
    Jag brukade uppskatta de fetaste ingredienserna, eller de jag trodde innehöll mest kcal å räknade ut hur mkt. Lite uppskattning hur mkt man åt sen. Hoppas att du njöt av maten, för den ser riktigt god ut. PEPP, Linni

Logga in för att skriva en kommentar.