icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Igång igen, för femtielfte gången tar jag strid mot vikten.
12 november 2011 10:55

Sjunga Dagobertmackans lov

När jag var liten lärde jag mig att ta en skinkskiva på mackan, måttligt med ost e.t.c. Nu när det är kolhydraterna som räknas så lastar jag på så mycket pålägg jag bara kan. Massor av skinkskivor, keso, grönsaker och vad som nu kan passa till, ju mer desto bättre. Tjocka lager pålägg ska det vara, gärna riktigt smör, inte tunt med lättmargarin som på 1900-talet. Rikligt med smör ska det också vara, förutsatt att brödet har minimalt med kolhydrater. Annars blir det fel, riktigt fel och vikten ökar dramatiskt. Nu finns det Low Carb bröd och det tackar jag för, det finns ju inget godare och lyxigare än en riktig Dagobertare. Äter ni Dagobertmackor?

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.