Kunde inte hålla mig
Kommentarer
-
PEPP! Vad innebär en fettfrikeso? Kan man inte krydda den maxat så den smakar ok?! KRAM
-
[FET]Hej linni[/FET]: skrev ju förstås fel! Menade fettfri kvark, som jag försökte äta till min fisk. Kryddade kvarken med citronpeppar & citronsaft, men den smakade inte bra ändå, fick slänga det. Får nog köpa hem gräddfil ist. Och har du inte smakat kvark med fetthalt 0,3% ännu, så rekommenderar jag dig att inte försöka heller ;-) Men [KURSIV]keso[/KURSIV] med låg fetthalt är faktiskt riktigt gott tycker jag. Ha en bra dag!
-
Jag har också lämnat attack-fasen och börjat på cruise-fasen idag. Det blev "bara" tre dagar på attackfasen efter omstarten. Vad jag prövat med kesella 1% är att smaksätta den med vaniljpulver och hermesetas, tycker jag är jättegott, kanske inte jättegott men det går ner i alla fall. Lycka till.
-
aha... gräddfil är ett säkert kort :P Hoppas din söndag flyter på annars. //Linni
-
Det har varit lite tufft med magen, och idag har jag även haft en konstig fadd smak i munnen. Så jag är oxå glad att överge Attack-fasen. Det går ju också att gå ner med Cruisefasen ;-) Tack till er.
-
Jag röstar för LCHF, men det är jag det ;)
Logga in för att skriva en kommentar.