icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 juni 2011 09:45
5

Seeeega ben..

.. har jag idag, gick tungt i uppförsbackarna till jobbet. MEN jag tog mig hit och måste väl ta mig hem också :o) Finfin "gratis" motion! Gjorde paj igår med kyckling, fetaost, tomat och gräslök mmmmm... Götta i lunchlådan idag! Gör alltid pajskalet på kruskakli och dinkelmjöl och kesella, men hade tyvärr inge kesella hemma igår så hä bidde vanligt herdeligt smör.

Kommentarer

  • 16 juni 2011 10:12
    Paj är dögott :-). Jag brukar göra en pajdeg med kokt potatis i (och lite smör, men alltså betydligt mindre än i en "vanlig" pajdeg). Funkar superbra tycker jag och blir lite mer matigt :-)
  • 16 juni 2011 12:13
    Aha, pressar du potatisen och trycker ut den i formen då eller?
  • 16 juni 2011 12:47
    Nej, jag gör en pajdeg av mjöl, potatis osv. Jag har lagt in pajdegen här på receptsidan vet jag, jag tror jag har lagt in den som Västerbottenpaj (jag använder samma pajdeg till alla matpajer som jag gör), där kan du se de exakta proportionerna om du är nyfiken :-)
  • 16 juni 2011 12:58
    Tackar :o)
  • 16 juni 2011 13:23
    Varsågod :-) Pajdegen är min "paradrätt" som många i min omgivning börjat använda...

Logga in för att skriva en kommentar.