icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Malin 34 bor i villa utanför Örebro. 2 döttrar en på 8 år och en som är 11 månader. Mamma ledig just nu.
Kör LCHF sedan augusti -10 men med ett jul uppehåll och har lite mera hum om metoden nu.
18 januari 2011 16:14
12

LCHFare

Gör ett försök med att gå ner igen efter julhelgerna. Egentligen så började jag och min sambo med lchf redan 23 augusti-10. Jag har en massa gravid kilon jag behöver bli av med. Gic upp 26kg denna gången med. 14 försvann fort. Resten finns kvar och tror en del blev fast då jag slutade att snusa. Hade väl ett par kg övervikt innan. Okej mitt BMI va precis på gränsen. August vägde jag 85.5kg och hade ett midje mått på 109cm. Då va dottern 6 mån. Jag vart av med 19cm midja men bara 4 kg. Nu har jag kört igång igen ef nyår och förra v loosade jag 3kg. Jiiipiii tror äntligen jag har hittat en balans för att få det att funka. Ägg o bacon frukostarna har jag lagt på hyllan. Äter 2 kokta ägg och en skiva bröd bakat på ägg och fiberex. Väger nu 79kg min start vikt va 71kg men vill loosa 5-6 kg till efter målet på 71kg. Jag går 6km/dag men nu då det är halt håller jag mig inne men ska köra ett pass på crosstrainern denna vecka. Kanske 2 pass.

Kommentarer

  • 18 januari 2011 17:06
    Härligt att du kommer igång Pepp
  • 18 januari 2011 17:07
    Bra gjort! jag har också hållit LCHF i höstas men släppte taget i november men nu har jag börjat igen. fast mina kilon sitter hårt fast trots att jag håller strängt... hade du huvudvärk första dagarna? just nu har jag ett dundrande huvudvärk...
  • 18 januari 2011 17:16
    Tak för era kommentarer =O).. Inte första gången men nu denna start hade jag ont i huvudet i 2-3 dagar.Förra starten va jag trött som en gnu en hel vecka.
  • 18 januari 2011 17:18
    Typiska symtom ibörjan. Har med det den första tiden. Jag omstartade efter höst och jul uppehåll
  • 18 januari 2011 21:39
    malan537
    Hur bakar man det brödet :O
  • 18 januari 2011 21:54
    2 ÄGG VISPAS HÅRT Tillsätt 2 tsk bakpulver, en skvätt grädde lite salt och sedan 1 1/5 dl fiberex. Låt stå och svälla ca 10 min. Klicka upp och bre ut till runda kakor på en plåt med bakpapper på. In i ugnen på 200grader ca 10-12 min. Klart att äta med valfritt pålägg.
  • 18 januari 2011 22:04
    Fiberex hittar man på glutenfria hyllan i butik.
  • 18 januari 2011 22:07
    malan537
    Åh det lät enkelt...har ju provat oopsies men det var sådär. Tack för tipset :D
  • 18 januari 2011 22:11
    malan537
    Tror jag t om har fibrex hemma..Ganska grovt är det eller hur?
  • 19 januari 2011 09:01
    Ja ganska stora flarn.
  • 20 januari 2011 17:11
    Wildis det bödet skall jag prova. Vet du hur många kolisa var kaka får. Gör du två av den satsen?
  • 20 januari 2011 17:22
    2 kollisar typ. Gör som tekakor i formen. Va en som gjorde detta igår och vart inte så förtjust men som sagt smaken är som baken :)

Logga in för att skriva en kommentar.