Nyttigheter och onyttigheter
Kommentarer
-
Bra satsa på en långsam nedgång, jag är lite oroad av mitt ras. Pepp!
-
Tips på recept: 400 gr torsk, 3 dl grädde (fetthalt bestämmer du själv) 2-3 msk kaviar och 1 msk pepparrot (lite mindre om du tycker det är starkt).Rör nedkaviar och pepparrot i grädden och häll över fisken. Färsk/tinad fisk tar c:a 20-25 minuter i ugnen på 225 grader. Garanterad ingen fisksmak :-)
-
Kanonrecept ska jag testa. Jag gillar pepparrot. Tack
-
Fisksmak kan man vara utan, det håller jag med om. Bra receptidéer!
-
tips igen då.. ta en burk creme fraiche- faktiskt blir det godare ju magrare fraiche tycker jag, jag har provat alla sorter ;-) Några torskblock eller bitar färsk torsk (eller annan vit fisk) lägg ner dessa i fraichen, man kan späda den med lite mjölk eller matlagningsgrädde så det täcker fisken, bättre att ta en LITEN gryta och låga fisken ligga tätt så att det täcks av "sås", en förpackning fryst gräslök hävs i, lite rödlök får svettas lite i en pannan- till det behövs en liten klick smör men bara lite.. hävs i fraichesåsen, låt koka tills fisken är genomkokt vilket inte är mer än 10 min om den är tinad. Sen häver man i delade coctailtomater, vill man lyxa till det en näve räkor eller kräftstjärtar- serveras med fördel till kokt pressad potatis..
-
OJ glömde det viktigaste...en tärning fiskbuljong och lite peppar.. jag brukar ibland nöja mig med en halv tärning för att minska saltet
Logga in för att skriva en kommentar.