icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Do not let your new year`s resolution be your illusion of a solution.
Get it done.
10 januari 2012 17:03

Dags att laga middag

Nu sitter jag och klurar i vad jag ska laga till middag, igår var de tonfisk sallad men är sugen på något mer "köttigt" eftersom jag varken äter ris, pasta eller potatis krävs det en del fantasi för att inte få maten att bli tråkig och enformig. Och jag anser det vara A och O i att kunna hålla detta i 100 dagar för när de blir tråkigt och enformigt blir de även jobbigt. så idag blir det falsk fläskfile fast jag skippar såsen, då jag tagit bort grädde helt med. 500g nötfärs 1½ msk aromat Gör så här: Blanda ihop allt noga, rulla färsen till en lång korv. lägg den på bakplåtspapper och rulla in den där i. Lägg in den i frysen tills den börjat bli ganska hård. Sedan skivar du den i ca 05-1 cm tjocka skivor, steker den i stekpannan där du kan tillägga lite örtkrydda om så önskas och även med lite färska champinjoner. Detta kommer jag äta till en stor god sallad. För er som äter grädde så kan ni göra hela receptet om ni skulle vilja prova. sås: 3 dl grädde 1 liten cream fraich soya kalvfond vispa de så de blir lite tjockt häll det i en ungsform och lägg den falska fläskfilen i formen in i ugnen 10 minuter i 200 grader. Otroligt god middag och väldigt lätt. kan serveras med både ris, potatis eller sallad. köket ropar på mig ;)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.