icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

jennjohs blogg

LCLC 94.7 kg 70 kg 64086
Här kommer jag försöka skriva upp hur det går för mig och vad jag tränat och hur det känns, kanske en hel del om mat också. Är ganska dålig på att skriva varje dag men när det händer något ska jag skriva ner det.
14 februari 2018 23:41
8

Dag 2 med Paleo

dag två gick bra, lite sena måltider endast, lär blir imorron igen. Har kökslektion mellan 8-15 så blir lunch av det vi lagar, Som tur är så fick jag Melanzane alla parmigiana som verkar kunna funka bra med paleo, bortsett från mozzarellan tyvärr men blir mera smakprov än att äta hel protion eftersom alla kommer få smaka och säkert vill det :D

dagens sista mål som egentligen skulle vart frukost idag, var nog det mest överaskande jag åt idag. Saknade kokosmjöl så körde bara med mandelmjöl i, med lite jordgubbar på toppen (osötade) och linfrön i gröten... blev mycket sötare och godare än jag förväntat mig.

Kommer bli spännande och se allt som man kan hitta på och vilka flera nya överaskningar som kommer :D

blev minus 1 hg idag med på vågen, får se hur det visar sig när jag vaknar snart :)

Gillar

Kommentarer

  • 16 februari 2018 12:05

    Om du tycker den blev god får du väldigt gärna testa den på oss också :-) 

  • 16 februari 2018 13:13

    tänkte du på melanzane? :) den vart god kan jag prova på er, behöver bara

    • 2 stora auberginer
    • 1 1/2 msk salt
    • 4 vitlöksklyftor
    • 4 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico
    • 2 burkar Zeta Plommontomater
    • 1 dl Zeta Matlagningsvin Vitt (eller vanligt vitt vin)
    • salt
    • nymalen svartpeppar
    • 1 kruka basilika, de plockade bladen
    • 2 fpk Zeta   ( á 125 g)

      2 dl riven Zeta Parmigiano Reggiano 14 mån

  • 16 februari 2018 13:23

    Vad är det näst  sista i listan? Olivolja? Oliver? Zeta har mycket i sitt utbud :-)

  • 16 februari 2018 13:25

    det är mozarella ost :P hehe hemsidan med receptet är https://www.zeta.nu/recept/melanzane-alla-parmigiana/ :)

     

     

  • 16 februari 2018 13:28

    Eftersom den är vegetarisk ser jag fram emot att få smaka laugh

    Och jag äääälskar ost!!! heart

  • 16 februari 2018 13:30

    Och så sätter du din personliga prägel på den, så lägger vi upp den på receptsidan i ditt namn heart

  • 16 februari 2018 14:56

    hur ska jag göra det? jag kan inget om italenskmat eller hur det ska smaka eller om den smakade rätt när jag gjorde den igår

  • 16 februari 2018 15:20

    Är det gott är det rätt smiley

    Du får träna på att göra den några gånger, så ska du se att det blir soim med tacopajen: du börjar testa, experimentera och plötsligt är det 'din maträtt' s a s, dvs du kan den så bra att receptet inte längre behövs utan du kör efter eget huvud. Det är då det brukar bli bäst dessutom laugh

Logga in för att skriva en kommentar.