Dag 8
Världens godaste mat! Kesofylld kycklingfilé alltså
Det är det godaste jag lagat på flera år! Nu lagar jag ifs inte särskilt ofta mat i vanliga fall och min repertoar är mer åt stekt-korv-hållet men ändå.. Detta hade jag med glädje ätit på en bra restaurang. Ni måste prova om ni inte redan gjort det.
Jag ska definitivt laga det igen när de 4 veckorna är slut men då testar jag att göra ett keso-täcke istället för att fylla filéerna eftersom det var lite besvärligt. Jag är också ganska nojig med rå kyckling och vill helst slippa ta i dem så mycket.
Färsk vitkål som ju är fantastiskt gott så här års och färsk broccoli gav ett underbart krisp till grönsakslandningen.
Nu ligger ribban högt för recepten resten av veckan känner jag. Förväntansfull!
Gillar
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.