icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
1 mars 2011 09:10
5

såser

Har någon ett tips på vad man kan använda till redning av såser utan att använda vete eller majsenamjöl och vad kan man använda i stället för flingor i filmjölken. Har nyss börjat med Lchf och kan inte så mycket än. Det känns inspirerande att prova denna metod för ett hälsosamt liv.

Kommentarer

  • 1 mars 2011 11:26
    Red med philiadelpia ost eller vispad CF redusera vispgrädde
  • 1 mars 2011 09:33
    Igår kollade jag på Halv åtta hos mig. Då var en tjej som heter Monique med som bloggar om LCHF och gjorde även LCHF-middag i programmet. Hon använde sig av phiadelphia för att göra såsen tjockare.
  • 1 mars 2011 10:04
    Gör gräddsåser så behöver du inte reda av med något. Filmjölk är inte så LCHF heller, ta turkisk johurt och ät med lite nötter och solrosfrön.
  • 1 mars 2011 11:28
    oj var snabb där . Till flingor finns det inga bra substetut utan du lan roa dig med krossade nötter, mandel,solrosfrön linfrö ev lite kli
  • 1 mars 2011 21:25
    jag brukar köra i lite pofiber eller fiberhusk

Logga in för att skriva en kommentar.