icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Linnis blogg

Kalorisnål 2579557
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
8 februari 2011 12:53
22

Euforisk känsla efter att ha inmundigat dagens lunch

[KURSIV]... spenatsås med torsk och räkor med bulgur. Euforin är kopplad till själva smakupplevelsen, klokheten samt att jag fick göra gång på lite rester. Nöjd och mätt som får ska jag nu åter sätta mig i skrivposition. Hoppas er lunch gav er lite lycka i vardagen. KRAM smaken ger inte riktigt uttryck i bilden idag måste jag kanske tillägga ;) [/KURSIV]

Kommentarer

  • 8 februari 2011 12:55
    Lyllos dig... ;-) Jag blev hemskt onöjd med min thai-lunch: nu längtar jag hem till RIKTIG mat ikväll istället :-D!
  • 8 februari 2011 12:58
    nej onöjd låter inte allt bra - varför?
  • 8 februari 2011 13:01
    Fanns inget jag ville/kunde äta, kycklingspetten kom närmast (men vad de egentligen bestod av eller var doppade i före stekning förtäljer inte historien). Åt därför bara några sådana och är nu hungrig och bullrig i magen: ett säkert tecken på att det inte var bra för mig! :-D
  • 8 februari 2011 13:14
    Vad trist att det inte blev bra? Hoppas att du lagar ngt som passar bättre i afton då :D kram
  • 8 februari 2011 13:14
    Spenat har länge varit en underskattad grönsak som är på väg tillbaka i vår kost. Tillsamans med fisk är den kanon god och nyttig
  • 8 februari 2011 13:15
    MissMullig, eller hur - den är sååå goood, så enkelt å faktiskt så klokt :D
  • 8 februari 2011 13:22
    Lika så kirskål och nässlor är underskattade och helt gratis i vår herres hage
  • 8 februari 2011 13:26
    kirskål.. hrm har jag aldrig ätit, inte nässlor heller.. hur tillagar man dem?
  • 8 februari 2011 14:56
    malan537
    love spenat:D
  • 8 februari 2011 15:05
    like a drug!
  • 8 februari 2011 15:20
    Andvänd dem som spenaten. Men det skall vara de späda skotten av kirskålen annars blir de bittra i smaken. Man kan göra sallad eller soppa eller stuva dem
  • 8 februari 2011 15:24
    åhh spänande... finns dock risk för att jag plockar ngt ogräns men ska googla kirskål så jag lär mig se hur den ser ut :D
  • 8 februari 2011 15:27
    Bor man i hus så känner man igen dem*L* Flikiga blad och vackra vita blommor som liknar hundkex tror jag. Jag andvänder det för att fylla ut buketer med på sommaren. Till min fars stora fasa*L*
  • 8 februari 2011 15:39
    ;)
  • 8 februari 2011 15:50
    japp, stuvade nässlor, med vitlök är så goda och nyttiga innehåller så mkt järn spenaten gillas oxå, o jeee

Logga in för att skriva en kommentar.