icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".
2 november 2013 08:47
2

Intressant

Tror det ligger mycket i hennes, Birgitta Adolfsson, tankar om dieter och metoder. Vi gör oss tjänare av en viss metod/diet och därmed skärper vi vårt beteende till mat och ätande, vilket gör att många lyckas med viktnedgång. Jag förkastar därmed inte olika sätt att banta, vet bland annat av egen erfarenhet att LCHF fungerar. Till exempel det att min mage sväller när jag proppar i mig mycket av vissa kolhydrater. Birgitta Adolfsson har däremot säkert rätt gällande att vårt förhållningsätt till mat och godis styr hur våra kroppar mår och ser ut. Se länken. [LANK]http://www.expressen.se/halsa/birgitta-adolfsson-satsar-pa-77-metoden/[/LANK]

Kommentarer

  • 2 november 2013 09:48
    lflickan
    Jag tycker att det låter väldigt vettigt det hon skriver. Det är en livsstilsförändring som behövs. Sen är den olika för olika personer och alla mår inte bra av samma mat.
  • 3 november 2013 07:53
    gittan52
    Tack för länken! Jag är övertygad om att det förhåller sig som hon skriver. [KURSIV]Vad[/KURSIV] vi äter, i form av LCHF, GI etc beror ju på hur bra vi mår av det, men grunden till [KURSIV]varför[/KURSIV] vi äter sitter i huvudet.

Logga in för att skriva en kommentar.