icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 september 2009 19:19
6

Hamburgare på mitt sätt

Jag kom hem och var vrålhungrig! Då hade det gått nästan sju timmar den frukosten, och det var lite länge även för mig nuförtiden. (Tänk, jag minns när jag mådde illa och blev gråtfärdig om jag inte fick nåt i magen var tredje timme, skönt att den tiden är förbi.) Så jag gjorde egen snabbmat. En 150 grams hamburgare (ICAs stora är utan tillsatser, bara nötkött och kryddor) stektes på, jag mosade ½ avocado med lite hackad lök och var beredd med ett stort salladsblad. När köttet var färdigt lade jag det i salladsbladet, på med majonnäs och avocadoröran, och på toppen några baconskivor som fått plats bredvid burgaren mot slutet. Sen var det bara att vika över salladsbladet och hugga in. Vem behöver bröd? Inget för fettskrämda och kaloriräknare kanske. Men himmelskt gott var det! Inte bara för att jag var så utsvulten! ;-)

Kommentarer

  • 5 september 2009 19:50
    Oj vad det ser gott ut :D Jag har köpt Maxs low-carb burgare några gånger men har då lagt till mer dressing.
  • 5 september 2009 20:09
    Jag lovar dig, din egen blir mycket godare. Dressingen är det ju socker i, och jag tycker varken burgaren är god eller att man blir mätt.
  • 6 september 2009 09:47
    Kött och avocado, vem behöver bröd då... Ser så gott ut på bilden, hade det itne varit för att jag precis hällt i mig den största koppen kaffe i historien så skulle jag bli hungrig :) Kramar
  • 6 september 2009 11:01
    MMmm ser frächt ut. Snabbt och lätt när det är bråttom. Jag har laddat med lite större pannbiffar styckefrysta för att ha då man vart på gymet som börjar nu i veckan. Ja sallad finns ju oftast hemma. Ha det gott tjejen
  • 6 september 2009 11:09
    minimize, brödet är väl mest handtag och värmeisolering... ;-) Inte nödvändigt! Tror jag ska äta en likadan till idag. :-)
  • 6 september 2009 11:09
    MissMullig, lycka till på gymmet! Bra idé med styckfrysta biffar. Ibland måste det gå snabbt! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.