icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ni som äter keso & kesella???

Utmärkt medlem
603 inlägg
7 juni 2012 20:32

Hur ser en frukost ut för er, eller äter ni keso/kesella endast som mellis?? Köpte hem en av varje idag för att testa detta intresse bland många här på MD.. Men jag har ju liksom ingen aning äter man det utan något annat eller?? Och hur mycket?? Köpte båda produkterna i smaksatt form :) Alla tips är välkommna :)

  • Veteran
    3541 inlägg
    9 juni 2012 17:36

    Fiberhusk binder vätska och man bör låta det stå en stund och dra till sig vätskan för att inte få den effekten i kroppen... Läste om det... här: "Det är VIKTIGT att fiber HUSK får svälla ordentligt i vätska! så den inte sväller i tarmen (besked kund-kontakt hos återförsäljaren av fiber Husk). Deg till bröd som innehåller fiber Husk måste svälla minst 10-15 minuter före gräddning"

  • Nykomling
    3 inlägg
    17 juni 2012 03:28

    Äter inte frukost (periodisk fasta) men kvarg intas dagligen! Jag brukar ta 300-500g kvarg (lidls milbona) + bär(jordgubbar,hallon etc) 100-200g samt lite vaniljprotein eller chokladprotein för smak. Ibland äter jag det naturellt eller med lite stevia. Ibland gör jag en cheesecake,den brukar ligga på 500-600 för en 12cm i diameter,riktigt gott! Skulle kunna skriva en bok med recept, det går att variera i all oändlighet - funlight,smula ner digestive, ha i choklad,kanel. Ja baka bröd om du vill eller gör en kall sås. Google och fantasin är din vän.