icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
0 röster
0 st
30 min
Skriv ut

Supergod potatis som blir otroligt krispig i airfryer!  Passar fint till kyckling, kött eller fisk. 

4 Energifördelning per portion
  • 177 kcal

    Kalorier

  • 6 gram

    Fett

  • 2 gram

    Protein

  • 24 gram

    Kolhydrater

Bli plusmedlem idag!

  • 3000 näringsberäknade recept

  • Gå ner i vikt i egen takt

  • Personlig rådgivning

  • Färdiga kostscheman

Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Matdagboken - Över 70 olika veckomenyer. LCHF, LCLC, GI, Paleo, Medelhavskost, Periodisk Fasta, 5:2-dieten, kaloriräkning m.fl

Beställ
PLUS-medlemskap från 59:- / månad.
Du måste vara plusmedlem för att få lov att se ingredienserna till det här receptet

Gör så här

  1. Välj gärna små delikatesspotatisar. Koka 8-10 minuter så de nästintill är genomkokta. Känn efter med en sticka. Häll av vattnet och låt potatisen svalna.
  2. Krossa potatisen med undersidan av ett glas. Lägg på bakplåtspapper.
  3. Smält smöret och pressa ner vitlöken. Pensla potatisen. Krydda med salt och strö över panko.
  4. Tillaga i airfryer ca 15 minuter i 200 grader.
  5. Går att göra i vanlig ugn, men resultatet blir inte så frasigt. Tillaga då i 225 grader 20-30 minuter. Håll koll på färgen så att potatisen inte bränns vid.

Näringsvärden baserat på en portion

Energifördelning Energifördelning
Fett Fett
Kalorier Kalorier
Övriga ämnen Övriga ämnen
Vitaminer och mineraler Vitaminer och mineraler

Kommentarer

  1. Ingen har kommenterat detta receptet.