icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Här kommer ni få läsa om med och motgångar! En aningens skryt, lite gnäll och mycket jubel!
19 februari 2014 13:58
5

My Killer-Queen dance!

Har lördag mitt i veckan. Ledigt m.a.o! Sov ut, hade tom ont i fotsulorna igår. Hopprepsträningen antar jag. Lagade keso-pannkakor och såg verkligen framemot en lyxfrulle med varma bär och banan. Men till min fasa smakade de för mycket salt?! Jag hade inte saltat smeten, utan keso är helt enkelt för salt för mig nu. Jag som slukat burkar, undviker ju all light, så även minikeso fast jag tycker den är godare än vanliga. Min kropp måste ha renats eller nåt, äter ju inte så saltat längre. Börjar misstänka att Chlorella tabletterna gör sitt också :) Ska till restaurangen och snacka menyer med min kollega ( jobbar som kock ) och sen ska jag kämpa. Det är dags för min killer-queen dance. Skulle länka om jag hittade nåt. Men eftersom jag hittat på namnet själv så ska jag försöka förklara : Man sätter sig i squat-position och tar en hantel en, 5 kg är bra att börja med. Armarna ska vara rakt utsträckta i brösthöjd. Så går man 10 steg framåt, går upp och sätter sig i samma position och 10 steg bakåt. Upprepa ca 10 ggr och vila! Det brinner i benen, jag lovar! :) Kom i håg att hålla ryggen. Heja! Och pepp!

Gillar

Kommentarer

  • 19 februari 2014 14:12
    utter
    Åh, gott med kesopannkaka! Måste prova det! :-)
  • 19 februari 2014 14:26
    Ja! Gör det! Hoppas du fixar saltsmaken... man kan säkert späda ut dem kom jag på. Jag gjorde på ca 2 dl keso 4%, ca 1 dl havremjöl, 2 ägg och kanel och vaniljpulver. Man kan säkert tillsätta mer havremjöl och vatten kanske. Prova! Norges cottage cheese är saltfri. Längtar efter den. Trodde jag aldrig!
  • 19 februari 2014 14:28
    utter
    Aha, ja då förstår jag att den svenska känns salt. Undra om det går att göra utan ägg? Är lite picky med just ägg. Kanske kan byta ut mot lite extra mjöl/banan. :-)
  • 19 februari 2014 17:27
    Man kan ersätta ägg med antingen vätskan av linfrön som fått stå över natten, eller sojamjöl och vatten. Jag har även mixat silkes-soja. Fast inte hittat den ekologisk nånstans nu. :) Lycka till!
  • 19 februari 2014 17:37
    utter
    Tack för tipsen! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.