icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 september 2012 20:01

GI Rivstart

Hej! Nu har vi på matdagboken.se lagt ut ännu en 4-veckorsmeny; GI rivstart meny. Det har varit stor efterfågan på just GI menyer och tidigare i somras kom vi ut med vår förta GI-meny på 4 veckor som jag hoppas inte gått er förbi. Skillnaden mellan dessa båda är att vår rivstartsmeny innehåller färre kolhydrater, mellan 10-20 E%. Denna är tänkt för alla er som vill ge motivationen en skjuts genom att dela in perioden i olika faser. För en del passar det bättre att börja med en mjukstart och då gör man bara tvärtom- startar med vår "vanliga" GI meny och övergår sedan till rivstart menyn. Välj fritt och stort lycka till! [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=matdagboken&m=fardiga_menyer&visa=dieter&DietID=66[/LANK] [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=matdagboken&m=fardiga_menyer&visa=dieter&DietID=65[/LANK] [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=matdagboken&m=fardiga_menyer&visa=dieter&DietID=67[/LANK] [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=matdagboken&m=fardiga_menyer&visa=dieter&DietID=68[/LANK] Mvh Carina, kostrådgivare på Matdagboken.se

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.