icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 maj 2012 11:43

Kåldolmar i solen

Igår mumsade jag och Johan på kåldolmar allá stenåldern. Som jag nämnt tidigare kör vi båda stenhårt på matdagbokens färska paleomeny, dvs stenålderskost. Små tips! Om man önskar något saftigare kåldolmar går nötfärsen med fördel att bytas ut till blandfärs. Och låt kålen koka i vatten tills det att bladen är mjuka, innan de rullas ihop till dolmar. [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=recept&ReceptID=9045[/LANK] Det hade varit jätteroligt om någon som testat paleodieten vill skriva och berätta lite hur den funkar. Ni kommer ofta med goda tips och ideér. Ha en bra dag i solen och glöm inte att njuta!! / Carina, kostrådgivare på matdagboken

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.