Inte ofta jag kommer åt internet här på Mallis, skönt är det men jag saknar verkligen Matsagboken, att förena nytta med nöje. Imorgon åker jag hem, då blir det andra bullar.
Måste dela med mig av världens godaste fiskrätt som jag lagade igår och avnjöt på altanen.
Vit fisk med brun smörsås:
Stek vit färsk fiskfile i lite hackad gullök, smör och hela citronskivor. Salta och peppra rikligt.
Såsen: smält osaltat smör (ca 2 msk per person) låt smöret puttra tills det blir brunaktigt i färgen. tillsätt några skvättar citron, salt och peppar. Häll smörsåsen över fisken och ha gärna sparris som tillbehör.
Gudomligt gott och smörsåsen får en helt annan smak när det får puttra tills det blir brunt, en nötig och fyllig smak. Testa!
Vi använder cookies för funktion, analys och marknadsföring. Det innebär lagring eller åtkomst av data på din enhet eller webbläsare. Funktionella cookies är nödvändiga för att hålla våra tjänster säkra, förhindra missbruk av tjänsterna och för att se till att de alltid fungerar bra.