icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
19 juli 2011 11:10
4

Ny dag, ny mat.

Magen är lugnare idag. Skönt. Nu ska jag vara snäll mot den. Tanken är att jag nu efter semestern ska vara i fas ett av Atkinsmetoden (äta max 20 g kolhydrater/dag). men den ganska stränga dieten lägger jag åt sidan istället.Får se om jag kickstartar hösten med att gå tillbaka till första fasen senare. Istället kör jag Atkins, fast lite på mitt sätt. Tillåter bär och igår köpte jag husk och sukrin, är sugen på att baka idag!

Kommentarer

  • 19 juli 2011 11:37
    Vad blir det för spännande bak då?
  • 19 juli 2011 13:58
    Oh jag vet ej. Har aldrig atkins/Lchf-bakat. Är sugen på rabarber som också ska vara riktig supermat. Något tips? :-)
  • 19 juli 2011 14:18
    smält rabarber i lite smör och sukrin i formen 175-200 grader tills de är nästan mjuka. Medans blandar du kokos,mandelmjöl och sukrin och smör till lätt grynig massa som du sedan strör på och in i ugnen igen som smulpaj. Mått har jag inga jag höftar. Vissa blandar i ett ägg i grunmassan massan men det har jag ännu inte provat. Är inte säker på skillnaden mellan Atkins och LCHF men detta kan ju funka iaf
  • 19 juli 2011 21:09
    Tusen tack. Låter alldeles supergott!!

Logga in för att skriva en kommentar.