icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 januari 2011 21:36
6

gojibär

Sitter här lite halv mör efter ett zumbapass. kulkul. var lite seg tyvärr i början men igång efter kort tid! Idag har det annars varit en väldigt lååång och seg dag. va iväg en stund innan träning och tog en kopp te med kära vänner. Tänkte lägga upp pizza receptet som vi gav oss in på i helgen. och till och med jag klarade av att äta en liten liten bit.Den är enligt LCHF! [FET]Pizza[/FET] [FET][KURSIV]Pizza deg[/KURSIV][/FET][/UNDERSTRUKEN] [KURSIV]2 ägg 1 krm salt 4 msk olivolja 1 dl matlagningsgrädde 3 msk fiberhusk (om man vill 2 tsk grillkrydda, det blev lite mera smak)[/KURSIV] Detta är liksom grunden sen kan man ju välja vad man vill ha på pizzan. men vi hade lite av varje tex.[/UNDERSTRUKEN] [UNDERSTRUKEN]På pizzan[/UNDERSTRUKEN] [KURSIV]200g riven ost 1 burk krossade tomater b-pojken hade någon slags skinka som jag ej är förtjust i. räkor basilika lite ananas pinjenötter rucola sallad (sen kan man ha tex. köttfärs, soltorkade tomater, feta ost, färska grönsaker, salami. Listan är lång och fantasin har inga gränser. ) [FET][/FET][/KURSIV] en p.s idag har jag upptäckt [FET]gojibär[/FET]. [KURSIV]eller nej mamma har. hon gör allt för att jag skall få i mig något..[/KURSIV] Och slå klackarna i taket det var faktiskt riktigt gott. och jag läste lite om dem. det är tydligen super nyttigt och bra för kroppen ( det hade redan morsan tittat ut. annars vet hon att jag aldrig stoppat i mig dem. ) xx Josefin

Kommentarer

  • 26 januari 2011 14:33
    ja testa! det är glutenfritt också!
  • 25 januari 2011 21:50
    Mmmmm, den såg GOD ut :)
  • 25 januari 2011 21:51
    tack :D den blev uppskattad!
  • 25 januari 2011 21:55
    Dum fråga kanske ;-), men vad är fiberhusk? Är det nåt som gör att det blir degkonsistens (istället för vetemjöl? *ny på det här* :)
  • 25 januari 2011 22:01
    nej verkligen inte. inga frågor är dumma. FiberHusk innehåller 100 % pulveriserat psylliumfröskal. Det gör degen mer geleaktig och har en speciell konsistens. men den suger åt sig vätskan och sväller. nästan som jäsning. och det är oftast istället för mjöl framförallt i detta fall.
  • 25 januari 2011 22:46
    Tack för info :). Måste testa, mår inte så bra av vetemjöl så det låter som ett toppenalernativ :)

Logga in för att skriva en kommentar.